Lefthand.

Visste du at jeg er lefthand[Gitar]?

Det er ikke alle butikker som selger lefthand gitarer, i og med at de må lages på vrang måte. De er derfor dyrere om de selges i en butikk. På noen enkle gitarer kan du snu om stolen og bytte om strengene. Den første gitaren min var en liten righthand med stålstrenger. Den andre gitaren min var en vanlig kasse-klassisk gitar med nylongstrenger, opprinnelig en righthand, onkelen min hjalp meg med å bytte om strengene, så det ble lefthand. Den gitaren var en nybegynner gitar, så vi slapp og snu om stolen på gitaren.
Men guess what! I går[24.12] fikk jeg en elgitar, lagd lefthand! Altså former, knapper, strenger, ALT er left. Det er en svart, type Morgan. Det var en stage pakke, dvs. at det fulgte med bagg, forsterkerledning, sånn "spak", manualer, ny stemmeboksmaskin, skulder-reim osv. Ofc, fikk jeg en forsterker også, Morgan der også.

Hørt om Jimi Hendrix? Han var en kjent lefthand gitarist.
- Camilla

3 kommentarer

therese

26.des.2009 kl.14:43

Gitaren var kul oO

ninaabatee

26.des.2009 kl.17:06

Kult, da. :D

Tomine ÿ

13.jan.2010 kl.17:25

Han er jævlig god på gitar!

Skriv en ny kommentar

Ørelus

Ørelus

15, Sørum

Ørelus er et band. Vi blogger om det meste, rundt bandet. Alt fra "dagens" til sanger, og informasjon. For øyeblikket har vi én konkurranse, og det er fortsatt sjanser til å bli med! :D leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits