Ørelus, en fjern drøm.

Ørelus var en fjern drøm. Det å starte et band var en fjern drøm vi alle egentlig hadde? Det første skjedde  da vi gikk i sjuende klasse. Kim-Daniel og Markus startet band, Black Friday. Kim-Daniel spurte om Camilla ville bli med, deretter ble Eline, Håkon og Jesper med. Etter tre dager var den idéen lagt i grus og bandet Black Friday var historie.
Første året, US hadde vi et musikk prosjenkt på skolen.
Hawar & Irene - Vokal
Camilla - Piano
Eline - Althorn
Håkon - Fiolin.
Det var Ørelus-Klassisk.
Prosjektet var over, vi tenkte ikke noe på det.
En mandag, satt jeg, og Håkon hjemme hos Eline. Vi tok opp ang. det å lage et band. Håkon satte seg ned og begynte å spille på trommene, plutselig høre vi "Håkkon vakke me!!", Ørelus på nytt. Denne ganger seriøst. Nå har vi et par melodier og noen tekster. Det å starte band var en fjern frøm som kinda gikk i oppfylelse. Vi har jo fans. Det er herlig. Vi er evig takknemelige over at dere leser bloggen våres. Dere betyr mye for oss. Det kiler i magen når vi tenker på at vi har fans, at dere bryr dere og er innom bloggen. Dere skulle bare vist.

Øreluses.

2 kommentarer

Eline

19.des.2009 kl.20:05

Men så spilte jeg jo FLYGELhorn, da xD

Camilla

19.des.2009 kl.21:27

Samma det. Trompet.

Skriv en ny kommentar

Ørelus

Ørelus

15, Sørum

Ørelus er et band. Vi blogger om det meste, rundt bandet. Alt fra "dagens" til sanger, og informasjon. For øyeblikket har vi én konkurranse, og det er fortsatt sjanser til å bli med! :D leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits